Stap op je droomfiets

Ontdek hoe gemakkelijk je een leasefiets bestelt

NFP Fietslease KEY 03 WOMAN CITY CYCLING S
NFP Fietslease KEY 07 WOMAN PARK S

Yes! Je mag een leasefiets uitzoeken. 

Wat leuk dat je van je werkgever een leasefiets mag uitzoeken. Dankzij de samenwerking met NFP Fietslease staat jouw droomfiets binnenkort voor jou klaar. Meld je aan via de uitnodiging die jij van je werkgever hebt ontvangen. Kies jouw spiksplinternieuwe fiets en binnen een paar dagen fiets jij op je leasefiets naar het werk.

 

Bereken jouw leasetarief!

Ben je benieuwd wat jouw nieuwe leasefiets kost? Bereken dan het maandelijkse leasetarief met onze calculator. Vul het aantal leasetermijnen in, de aanschafprijs van de fiets en de eventuele bijdrage van jouw werkgever. Let op: Deze berekening is slechts een indicatie. Check jouw leasetarief in het NFP Fietslease werknemersplatform. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

€ 0
Medewerker betaalt met brutoloon
€ 0
Gem. belastingvoordeel over betaling brutoloon
€ 0
Netto kosten medewerker per maand excl. bijtelling
€ 0
Bruto bijtelling per maand**
7%
€ 0
Netto bijtelling per maand
€ 0

Fiets kost de medewerker netto per maand incl. bijtelling: € 0

* Let op: wanneer je de kosten van een leasefiets wilt berekenen, ga je altijd uit van de catalogusadviesprijs van de fiets. Dat geldt ook wanneer je een fiets uitzoekt die in de aanbieding is of wanneer het een overjarig model betreft. De leaseprijs bestaat niet alleen uit de aanschafprijs en afschrijving van de fiets, ook uit de verzekering, service, onderhoud en pechhulp.

** Voor de berekening van de bruto bijtelling reken je met 7% over de catalogusadviesprijs.

In 3 stappen op jouw droomfiets

Ben je enthousiast over een nieuwe leasefiets? Lees hieronder hoe gemakkelijk jij binnenkort op een nieuwe fiets rijdt.  

Fiets uitzoeken & bestellen

Je zoekt een fiets uit. Daarna ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden en de afspraken die je met je werkgever hebt gemaakt over de leasefiets.

Aanvraag goedkeuren

Jouw werkgever ontvangt bericht dat je een aanvraag voor een leasefiets hebt gedaan. De werkgever accordeert de aanvraag. Jij ontvangt hiervan direct bericht en wij verwerken jouw bestelling.

Afleveren
leasefiets

De rijwielhandelaar neemt binnen 5 werkdagen contact met je op om een datum voor aflevering van je fiets af te spreken. De fiets wordt door de rijwielhandelaar op jou afgesteld en volledig rijklaar afgeleverd.