Over NFP Fietslease

De meest flexibele en complete aanbieder voor zakelijk fietsen

NFP Fietslease KEY 04 MAN IN THE CITY S RIGHT
NFP Fietslease KEY 05 MAN WALKING CITY S

Over NFP Fietslease - zakelijk

NFP Fietslease richt zich op werkgevers die het fietsen naar het werk onder hun medewerkers willen stimuleren. Vanuit de ervaring die wij al meer dan 25 jaar hebben met Nationale Fiets Projecten én FiscFree® hebben wij met NFP Fietslease een compleet aanbod van zakelijk fietsen richting de werkgever. Niet alleen kan men bij ons terecht voor een fiets met belastingvoordeel (fietsplan), maar ook voor een leasefiets. Een ruim assortiment (elektrische) fietsen, eenvoudige afwikkeling, verstand van de fiscale regelgeving rondom de zakelijke fiets en de volledige ontzorging horen natuurlijk bij onze dienstverlening.

NFP Groep: specialist fiscale fietsregelingen

NFP Fietslease maakt onderdeel uit van NFP Groep. NFP Groep is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van fiscale (fiets)regelingen. Als moederorganisatie van een vijftal ondernemingen ontzorgt NFP Groep werkgevers in de uitvoering hiervan. Zo kunnen werkgevers hun medewerkers eenvoudig en fiscaal voordelig leuke extra’s bieden naast hun primaire arbeidsvoorwaarden. Nationale Fiets Projecten en FiscFree® zijn al jaren gevestigde namen onder werkgevers. Inmiddels helpen wij meer dan 5.000 werkgevers met het aanbieden van hun secundaire arbeidsvoorwaarden.

Leuke extra secundaire arbeidsvoorwaarden in deze tijd zijn ontzettend belangrijk. Medewerkers kijken steeds meer naar het totale plaatje (salaris en extra's). Arbeidsvoorwaarden laten niet alleen zien dat je een aantrekkelijke werkgever bent om voor te werken, maar door het aanbieden van verschillende fiscale fietsregelingen, geef je een signaal af dat je ook betrokkenheid toont bij de vitaliteit van je medewerkers, vermindering van files en CO2-uitstoot en het milieu!

Fiscale Fietsregelingen FD Gazellen