Meld je aan bij NFP Fietslease als rijwielhandelaar

Zonder extra inspanning meer fietsen verkopen? Sluit je aan bij NFP Fietslease en ontvang meer bezoekers in je winkel voor een nieuwe fiets. 

 

NFP Fietslease KEY 05 MAN WALKING CITY S RIGHT
NFP Fietslease KEY 05 MAN WALKING CITY S

Wat zijn de voordelen voor jou als rijwielhandelaar?

 1. Hogere omzet
  Uit de praktijk blijkt dat vaak de duurdere elektrische fietsen worden geleaset. Net zoals bij het fietsplan, kan je via NFP Fietslease dus rekenen op meer verkopen.

 2. Alle medewerkers kunnen bij jou terecht
  Steeds meer klanten van FiscFree® en Nationale Fiets Projecten worden ook klant van NFP Fietslease. Wanneer jij je aansluit bij NFP Fietslease kan jij ook deze medewerkers van onze klanten bedienen.

 3. Je werkt samen met een betrouwbare partner
  Zoals je gewend bent van NFP, betalen wij jouw factuur snel. Bij NFP Fietslease vragen wij een marge van 8%. Zodra de fiets geleverd is, betalen wij jou 92% van de consumentenadviesprijs.

 4. Geen papierwerk
  Alle contracten worden digitaal ondertekend en facturen worden automatisch ingediend. Je krijgt van ons per e-mail een seintje als je iets moet doen.

Service, onderhoud en verzekering

Service en onderhoud van al onze leasefietsen wordt centraal geregeld door BikeSupport. Je hoeft dus geen onderhoud aan de fiets te verrichten én je hoeft je niet te verdiepen in onze servicevoorwaarden. Als dealer van NFP Fietslease lever je dus alleen de fiets.

Wat moet je doen om dealer van NFP Fietslease te worden?

Meld je aan

Via onderstaande button meld je je aan als dealer voor NFP Fietslease. Belangrijk is dat je aangeeft welke merken fietsen je verkoopt. Het kan zijn dat één van de door jouw opgegeven merken niet door BikeSupport kan worden geserviced. De merken die via NFP Fietslease kunnen worden geleaset, worden aangeven op de fietskaart van de deelnemer. 

Contract tekenen

Zodra wij jouw formulier binnen hebben, ontvang je van ons een e-mail met daarin het contract. Wanneer je deze ondertekent en naar ons terugstuurt, tonen wij jouw rijwielzaak op ons platform (alleen zichtbaar voor deelnemers).

Handig om te weten!

Je ontvangt van ons een informatie over alle ins en outs voor jou als dealer van NFP Fietslease, zodat je direct kunt starten met de verkoop van fietsen voor NFP Fietslease!