Over ons

NFP KV MG 8734

Over NFP Fietslease - zakelijk

NFP Fietslease richt zich op werkgevers die het fietsen naar het werk onder hun medewerkers willen stimuleren. Vanuit de ervaring die wij al 25 jaar hebben met Nationale Fiets Projecten én FiscFree® hebben wij met NFP Fietslease een compleet aanbod van zakelijk fietsen richting de werkgever. Niet alleen kan men bij ons terecht voor een fiets met belastingvoordeel (fietsplan), maar nu ook voor een leasefiets. Een ruim assortiment (elektrische) fietsen, eenvoudige afwikkeling, verstand van de fiscale regelgeving rondom de zakelijke fiets en de volledige ontzorging horen natuurlijk bij onze dienstverlening.

Vraag nu je gratis demo of informatiepakket aan!

Fiscale (fiets)regelingen

NFP Fietslease is onderdeel van NFP Groep. NFP Groep is specialist op het gebied van fiscale (fiets)regelingen. Als moederorganisatie van een vijftal ondernemingen ontzorgt NFP Groep werkgevers in de uitvoering hiervan en biedt ze zo werknemers leuke extra’s naast hun primaire arbeidsvoorwaarden. Nationale Fiets Projecten en FiscFree® zijn daarvan de bekendste.

FiscFree® mocht de afgelopen jaren meerdere awards noteren. In 2021, 2020 en 2019 won het een FD Gazellen Award en bereikte het een hoge positie in de Top 250 Groeibedrijven. In 2018, 2017 en 2016 won het zelfs de zilveren FD Gazellen Award en in 2018 werd het genomineerd voor de Sprout Challenger50 en Technologie Fast 50.

144
placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP Fietslease® is onderdeel van NFP Groep