Ik ben werkgever

Vrouw op fiets

5 redenen om voor NFP Fietslease te kiezen

  • Verstand van alle fiscale regelingen rondom de fiets
  • Flexibele leasecontracten
  • Eenvoudige online afwikkeling voor werkgever en werknemer
  • Zeer ruim assortiment e-bikes
  • Professionele helpdesk

Verstand van fiscaal fietsen

NFP Fietslease is het nieuwe onderdeel van NFP Groep, moederorganisatie van o.a. FiscFree en Nationale Fietsprojecten. Al 25 jaar biedt NFP Groep via fiscale fietsregelingen fietsen aan werkgevers aan. Dit om de vitaliteit van werknemers te stimuleren, parkeerproblematiek tegen te gaan of als aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Deze schat aan ervaring zorgt ervoor dat onze professionele helpdesk elke vraag van zowel de werkgever als werknemer kan beantwoorden.

Flexibele contracten

Als werkgever ben jij eigenaar van het leasecontract en betaal je de maandpremie. De werknemer betaalt zelf een bijtelling van 7%. Deze vaste maandpremie is inclusief fiets, verzekering, onderhoud (bij werkgever of thuis) en pechhulp. De contracten worden afgesloten voor een periode van 36 maanden. Indien een werknemer eerder uit dienst gaat, dan mag je als werkgever de fiets teruggeven aan NFP Fietslease. Hierin zijn wij flexibel. Als werkgever betaal je nog wel een slotsom, maar die is lager dan het aantal resterende maandtermijnen.

Eenvoudige afwikkeling voor werkgever en werknemer

NFP Fietslease richt voor iedere werkgever een online portaal op maat in. Werknemers vinden hier alle voorwaarden en kunnen direct een fiets naar keuze bestellen. Jij bepaalt als werkgever zelf het maximale leasebedrag. Dat kan de hele leasesom zijn of een gedeelte hiervan. Eventuele bijbetaling voor bijvoorbeeld een duurdere fiets wordt dan verrekend via het nettoloon of via NFP Fietslease. De gebruiksovereenkomst tussen werkgever en werknemer legt NFP Fietslease vast in een automatisch gegenereerde gebruiksovereenkomst. Ook zo ontzorgen wij jou als werkgever.

Zeer ruim assortiment

NFP Fietslease biedt een zeer ruim assortiment van gewone fietsen, elektrische fietsen en speed pedelecs. Bijna iedere fiets kan geleaset worden. Op deze website vind je slechts een zeer kleine greep uit ons assortiment. Zodra je als werkgever een samenwerking met ons aangaat, ontvangen de werknemers, die hiervoor in aanmerking komen een persoonlijke inlogcode voor ons systeem. Zo kunnen zij een keuze maken uit ons fietsassortiment, dat is afgestemd op het maximale bedrag en de afspraken die zijn gemaakt.

Meer informatie over NFP Fietslease
placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP FietsleaseĀ® is onderdeel van NFP Groep