Ik ben medewerker

Aanbod Fietsen

Mag jij een fiets leasen?

Biedt jouw werkgever NFP fietslease als aantrekkelijker secundaire arbeidsvoorwaarde? Dat heb jij een toffe werkgever die aandacht heeft voor jouw vitaliteit en het milieu. Wil je een nieuwe fiets uitzoeken, log dan in bij NFP fietslease. Heb je vragen die betrekking hebben op je bestaande leasefiets? Lees dan snel verder en kijk of we jouw vraag kunnen beantwoorden. Staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Inloggen medewerker Ik heb al een leasefiets

Een leasefiets, is dat duur?

Het leasen van een fiets werkt heel simpel voor jou als medewerker. Als jouw werkgever NFP fietslease aanbiedt betaalt hij de maandelijkse leasetermijnen voor de fiets, verzekering, onderhoud, service en pechhulp. Jij betaalt slechts de bijtelling van 7% van de cataloguswaarde van de fiets. In ruil hiervoor kun je je fiets ook onbeperkt privé gebruiken. Zo fiets je voor minder dan een tientje per maand een (elektrische) leasefiets naar je werk. 

Rijwielhandelaar (3)
Aanbod fietslease

Voor welke fiets ga jij?

NFP Fietslease heeft een zeer ruim assortiment van A-merk stadsfietsen, elektrische fietsen, MTB, racefietsen en speed pedelecs. Bijna iedere fiets geleaset kan worden! Ons complete aanbod vindt je ons portaal. Zodra je werkgever een samenwerking aangaat met NFP Fietslease én jij mag een fiets leasen, dan krijg je een persoonlijke inlogcode en kan je een keuze maken uit ons gehele assortiment.

Onderhoud nodig?

Elke fiets heeft natuurlijk onderhoud nodig. Bij NFP Fietslease kun je zelf aangeven waar en wanneer je het onderhoud van de fiets geregeld wilt hebben. Thuis of op je werk. Dat bepaal je helemaal zelf! Je krijgt overigens van ons een seintje wanneer je fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Rijwielhandelaar (1)
placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP Fietslease® is onderdeel van NFP Groep