Fietsnieuws

Aanbod Fietsen (3) (1)

Nieuwsoverzicht

04 april 2023

‘Ik ben een liefhebber van bewegen en eten, altijd goed om deze twee af te wisselen.’ Rudy Pater (30) is radiologisch laborant bij Saxenburgh Medisch centrum in Hardenberg en woont in Gramsbergen.

04 april 2023

‘Mensen die ik fietsend naar mijn werk vaak tegenkom gedag zeggen, dat vind ik echt ontzettend leuk’, zegt Ronald Bijwaard (63). Dagelijks fietst hij 21 kilometer heen en weer tussen Egmond aan den Hoef en zijn werk bij de technische dienst van VIVA zorggroep de Marke in Bergen.

04 april 2023

‘Door te fietsen bespaar ik 35 kilo CO2-uitstoot per jaar! Daar haal ik als duurzaamheidsexpert enorm veel plezier uit,’ zegt Raj Kumar (45). De auto laat hij dus lekker staan voor zijn dagelijkse woon-werkritjes van 2,5 kilometer tussen Veldhoven en de ASML campus.

12 april 2023

‘Sinds ik maar een paar kilometer van mijn werk woon, spring ik iedere werkdag goedgemutst op de fiets, wat voor weer het ook is. Ik heb zelf de regie in handen, geen last van files en fietsen maakt mijn hoofd lekker leeg. Ik word er blij van!’ Monique Herman (57) woont in Utrecht en is docent op het Sint Bonifatius College.

04 april 2023

‘Ik ben heel graag buiten, vind het heerlijk om van de natuur te genieten en te bewegen. Al fietsend maak ik mijn hoofd leeg, denk ik na over allerlei zaken en maak ik plannen.’

04 april 2023

‘Blijven bewegen is belangrijk als je wat ouder wordt. Ik wil graag straks na een actief werkleven nog gezond en fit genoeg zijn om met mijn familie te genieten van mijn welverdiende pensioen.’

12 april 2023

‘Ondanks dat ik een leaseauto heb, kom ik het liefst met de fiets naar kantoor. Fietsen is fantastisch. Niet alleen vanwege de beweging en het milieu, maar ook vanwege de voorspelbaarheid. Met de fiets kan ik veel beter plannen hoelang ik er over doe,’ zegt Sander Vernooij (43).

02 mei 2023

Zwemmen, hardlopen, fitgym: Brigitte Hamstra (61) is een sportieve vrouw. Niet zo verwonderlijk dus dat ze kiest voor de fiets als vervoermiddel naar haar werk. Dagelijks trapt zij in een stevig tempo de acht kilometer weg die haar scheidt van haar werk als coördinator facilitaire dienst bij Archipel Zorggroep Eindhoven. ‘Door te fietsen blijf ik fit van lichaam en geest. Na een rondje hardlopen of eindje fietsen kan ik de wereld weer aan.’

04 april 2023

Bernard Otten (41) woont samen met zijn vriendin en zoontje in Brunssum. Twee keer per week fietst de bedrijfsinformatie-analist bijna 15 kilometer heen en terug naar zijn werk bij pensioengroep APG. ‘Het fijne aan fietsen is dat je veel vrijer bent. Natuurlijk moet ik op de fiets ook rekening houden met het verkeer, maar het is veel minder stressvol en ik erger mij lang niet zoveel als in de auto. Dat waait allemaal vanzelf weg tijdens het fietsen. Ook pak ik meteen mijn beweging mee en ben ik duurzaam bezig.’

12 april 2023

Het avontuur trekt voor Arnold Dongelmans. Hij vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen en dat doet hij het liefst samen met anderen. De consultant organiseert dan ook evenementen voor de andere twintigers en dertigers onder zijn collega’s bij CGI.