Voor werkgevers

Aanbod Fietsen (1)

Meedoen als werkgever!

Wil je ook als werkgever je medewerkers op 16 mei 2024 extra stimuleren om naar het werk te fietsen? Leuk, doen! Meedoen als werkgever is heel eenvoudig. Het draait in eerste instantie alleen om communicatie. Het allerbelangrijkste is om je medewerkers via je interne communicatiekanalen attent te maken op de datum en alvast voor enthousiasme te zorgen. Wij hadden hier een superleuk communicatiepakket dat je gratis kon downloaden. Dat heeft natuurlijk nu niet zoveel zin meer. De ideeën ter inspiratie en de informatie over ons goede doel laten we staan. Binnenkort vullen we deze pagina met een terugblik van de 17e editie van de Fiets naar je Werk Dag.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Ideeën ter inspiratie

  • Organiseer die dag een fietsontbijt voor alle fietsende medewerkers.
  • Ontvang alle fietsers feestelijk met koffie, thee of een lekkere smoothie bij aankomst.
  • Nodig een rijwielhandelaar uit de buurt uit voor kleine fietsreparaties of deel fietsvouchers uit voor een fietskeuring in de rijwielzaak.
  • Organiseer die dag een webinar met een toonaangevende spreker voor een verhaal over bewegen, sporten en eten.
  • Verdubbel het bedrag dat werknemers voor het goede doel fietsen ter stimulans.
  • Vraag thuiswerkende medewerkers ook mee te doen met het #thuiswerkrondje en verzamel hiervan foto's en filmpjes voor je interne communicatiekanalen. Wellicht met een leuke prijs als beloning.

Steun kleine ondernemers in Afrika

Luuk Eickmans is directeur van Cycling out of Poverty het goede doel van dit evenement. Ook jij als werkgever kunt dit initiatief omarmen.

Alle fietsende deelnemers hebben de mogelijkheid om na hun aanmelding een bedrag te doneren via een Tikkie. Geef jij als werkgever het goede voorbeeld? Doneer nu en help kleine ondernemers in Oost-Afrika aan een fiets. Voor € 150,- heeft één ondernemer al een fiets en daarmee een beter leven en meer inkomsten!

Doneer en steun kleine ondernemers in Oost-Afrika