Fiets naar je Werk Dag op 19 mei 2022

Ontwerp Zonder Titel (1)

Fiets je mee?

Kom in beweging en fiets mee met Nederland op 19 mei 2022 naar het werk! We organiseren die donderdag al voor de 16e keer de landelijke Fiets naar je Werk Dag. Dit NFP initiatief, dat inmiddels door bijna 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties wordt omarmd, heeft als doel medewerkers vaker naar hun werk te laten fietsen. We willen zo mensen te motiveren vaker de auto te laten staan. Doe je mee? Meld je dan nu aan!

Je maakt met je deelname automatisch kans op een prachtige elektrische fiets, de Pegasus Siena E7F Plus 2022 (aangeboden door Fietsvoordeelshop) inclusief fietsverzekering.

Meld je direct aan!Vul hier het aantal km's in (afgerond getal) dat je op 19 mei gaat fietsen (heen én terug bij elkaar opgeteld). Wij berekenen zo automatisch uit hoeveel kosten je op 19 mei 2022 gemiddeld bespaart door je auto te laten staan. Werk je op 19 mei thuis? Vul dan het aantal km's in dat je normaal gesproken zou fietsen als je wel naar je werk zou gaan. Let op: vul alleen afgeronde getallen in!

Stimuleer fietsen als werkgever

Wil jij als werkgever je werknemers in beweging krijgen? Weer op de fiets naar kantoor nu het kan? Heel goed! Want fittere werknemers zitten veelal lekkerder in hun vel, zijn blijer en dragen zo bij aan een gezond arbeidsklimaat. Vitaliteit is naast een beter milieu de laatste jaren wellicht de belangrijkste reden om mee te doen aan de Fiets naar je Werk Dag. Om je op weg te helpen voor 19 mei 2022, vind je op onze werkgeverspagina tips en een praktisch communicatiepakket om te downloaden. Heb je als organisatie nog geen aantrekkelijke fietsregeling voor je medewerkers? Wellicht een goed moment om ook hier eens naar te kijken. 

Verschijn fris op je werk
Alleen of samen met een collega
Maak automatisch kans op mooie prijzen
De files voorbij
Goed voor het milieu
Bespaar autokosten
Voel je energiek
Thuiswerken? Fiets een thuiswerkrondje

Cycling out of Poverty: een fiets maakt het verschil

Met je deelname aan Fiets naar je Werk Dag kun je dit jaar ook andere mensen in de wereld helpen. Hoe het werkt? Bij aanmelding berekenen wij de autokosten die je bespaart door op de fiets te gaan die dag. Dit kleine bedrag kun je direct doneren aan Cycling out of Poverty (CooP-Africa). Elke €150 betekent één nieuwe fiets voor een gezin in Oeganda. Al meerdere jaren werken wij met deze Nederlandse organisatie samen. Want in Oeganda maakt een fiets een groot verschil. Dat laten we je ook graag zien. 

Lees meer