Fiets naar je Werk Dag 2021

Fiets Naar Je Werk Dag 16 September 2021

Fiets naar je Werk Dag 2021: veel deelnemers werkzaam in de zorg

Bijna 10.000 deelnemers hebben zich aangemeld voor de 15e editie van de Fiets naar je Werk Dag. Maar als we de berichten mogen geloven zijn vandaag aanzienlijk meer mensen naar het werk gefietst of hebben de fiets gepakt voor een #thuiswerkrondje. Vooral medewerkers uit de zorg waren sterk vertegenwoordigd. Thuiswerken lijkt dit jaar iets minder vaak te gebeuren. Ten opzichte van 2020 kende het thuiswerkrondje een daling van 6%. Net als in andere jaren hebben veel werkgevers, maar ook (lokale) overheden fietsers in het zonnetje gezet. Sommige werden onderweg verrast met een broodje, andere kregen iets leuks bij aankomst in de fietsenstalling. De volgende Fiets naar je Werk Dag vindt plaats op donderdag 19 mei 2022.

Verschijn fris op je werk
Alleen of samen met een collega
Maak automatisch kans op mooie prijzen
De files voorbij
Goed voor het milieu
Bespaar autokosten
Voel je energiek
Thuiswerken? Fiets een thuiswerkrondje

Stimuleer fietsen als werkgever

Wil jij als werkgever je werknemers in beweging krijgen? Niet zo raar. Fittere werknemers zitten namelijk veelal lekkerder in hun vel, zijn blijer en dragen zo bij aan een beter arbeidsklimaat. Ook raken de Nederlandse wegen en het OV voller en kampen steeds meer (grote) bedrijven met parkeerproblematiek op hun locaties. Genoeg redenen om mee te doen aan de Fiets naar je Werk Dag met je organisatie of bedrijf of om, als je die nog niet hebt, een fietsregeling aan te bieden. Het is allemaal gewoon een kwestie van fietsen.

Cycling out of Poverty: een fiets maakt het verschil

Met je deelname aan Fiets naar je Werk Dag kun je dit jaar ook andere mensen in de wereld helpen. Hoe het werkt? Bij aanmelding berekenen wij de autokosten die je bespaart door op de fiets te gaan die dag. Dit kleine bedrag kun je direct doneren aan Cycling out of Poverty (CooP-Africa). Elke €150 betekent één nieuwe fiets voor een gezin in Oeganda. Al meerdere jaren werken wij met deze Nederlandse organisatie samen. Want in Oeganda maakt een fiets een groot verschil. Dat laten we je ook graag zien. 

Lees meer

Korte terugblik: winnaars Fiets naar je Werk Dag 2021!

 1. Hoofdprijs: een elektrische fiets (Pegasus Siena E7F Plus 2021) + fietsverzekering  
  Mariska Nijholt
 2. 5 x jaarabonnement van het magazine Bike explorer
  Gerda Bremmer
  Marie-Louise van Esch
  Martha Eygenhuysen
  Christel de Witte

  Annette van Bergen

De prijzen zijn aangeboden door Fietsvoordeelshop, Kingpolis Verzekeringen en Bike explorer.

8