Waarom NFP Fietslease?

Vrouw op fiets

5 redenen om voor NFP Fietslease te kiezen

Verstand van zakelijk fietsen

Wij maken net als FiscFree, Nationale Fietsprojecten en Trappers onderdeel uit van NFP Groep. Al 25 jaar biedt NFP Groep via fiscale fietsregelingen fietsen aan werkgevers. Om de vitaliteit van werknemers te stimuleren, parkeerproblematiek tegen te gaan of als aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

Flexibele contracten

Als werkgever ben jij eigenaar van het leasecontract en betaal je de maandpremie. De medewerker betaalt zelf een bijtelling van 7%. De vaste maandpremie is inclusief fiets, verzekering, onderhoud (bij werkgever of thuis) en pechhulp. Bij NFP Fietslease kun je kiezen voor onze vaste contracttermijnen (12, 24, 36 of 48) maanden of voor onze Flex variant. Bij de vaste contracttermijnen wordt de fiets na de afloop van looptijd ingeleverd of kan tegen de dan geldende marktwaarde worden overgenomen. Bij de Flex variant mag de fiets na 12 maanden op ieder gewenst moment worden ingeleverd met een opzegtermijn van 1 maand. 

Eén omgeving

Zowel jij als je medewerkers maken gebruik van ons online portaal. Wij richten dat geheel naar jouw wensen in. Je kunt zelfs per medewerker of groepen specifieke regelingen aanbieden.

Eenvoudige afwikkeling

Medewerkers vinden in het portaal alle voorwaarden en kunnen hier direct een fiets naar keuze bestellen. Jij hoeft deze bestelling alleen te accorderen. Wanneer een medewerker een fiets bestelt, wordt er een rekenvoorbeeld getoond. Daar ziet de medewerker direct wat de leasefiets per maand kost. Wel zo handig! De salarisadministratie ontvangt vervolgens automatisch alle informatie die nodig is om de leasefiets goed te verwerken in de (salaris)administratie. In het portaal houd je via het dashboard als werkgever altijd zicht op alle lopende leasecontracten.

Zeer ruim assortiment

Medewerkers hebben de keuze uit een zeer ruim assortiment van A-merk stadsfietsen, e-bikes, mtb's, racefietsen, bakfietsen en speed pedelecs. Bijna iedere fiets kan geleaset worden. Zodra je als werkgever een samenwerking met ons aangaat, ontvangen de medewerkers, die hiervoor in aanmerking komen een persoonlijke inlogcode voor ons portaal. 

Professionele helpdesk

Onze professionele helpdesk is getraind om elke vraag van zowel de werkgever als medewerker te beantwoorden. Ze zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Vraag een gratis informatiepakket of demo aan
placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP Fietslease® is onderdeel van NFP Groep