Waarom NFP Fietslease?

Vrouw op fiets

5 redenen om voor NFP Fietslease te kiezen

Verstand van zakelijk fietsen

Wij maken net als FiscFree, Nationale Fietsprojecten en Trappers onderdeel uit van NFP Groep. Al 25 jaar biedt NFP Groep via fiscale fietsregelingen fietsen aan werkgevers. Om de vitaliteit van werknemers te stimuleren, parkeerproblematiek tegen te gaan of als aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

Professionele helpdesk

Deze schat aan ervaring zorgt ervoor dat onze professionele helpdesk getraind is om elke vraag van zowel de werkgever als medewerker te beantwoorden. Zowel de werkgever als de medewerker kan hier dagelijks op werkdagen tussen 8.30 en 17 uur terecht.

Flexibele contracten

Als werkgever ben jij eigenaar van het leasecontract en betaal je de maandpremie. De medewerker betaalt zelf een bijtelling van 7%. De vaste maandpremie is inclusief fiets, verzekering, onderhoud (bij werkgever of thuis) en pechhulp. Bij NFP Fietslease kun je kiezen voor onze vaste contracttermijnen (12, 24, 36 of 48) maanden of voor onze Flex variant. Bij de vaste contracttermijnen wordt de fiets na de afloop van looptijd ingeleverd of kan tegen de dan geldende marktwaarde worden overgenomen. Bij de Flex variant mag de fiets na 12 maanden op ieder gewenst moment worden ingeleverd met een opzegtermijn van 1 maand. 

Eenvoudige afwikkeling voor werkgever en medewerker

Wij richten voor iedere werkgever een online portaal op maat in. Medewerkers vinden hier alle voorwaarden en kunnen direct een fiets naar keuze bestellen. Jij bepaalt als werkgever zelf het maximale leasebedrag. Dat kan de hele leasesom zijn of een gedeelte hiervan. Eventuele bijbetaling voor bijvoorbeeld een duurdere fiets wordt dan verrekend via het nettoloon of via ons, NFP Fietslease. De gebruiksovereenkomst tussen werkgever en medewerker legen wij vast in een automatisch gegenereerde gebruiksovereenkomst. Ook zo ontzorgen wij jou als werkgever. In het dashboard houd je als werkgever altijd zicht op alle lopende leasecontracten.

Zeer ruim assortiment

Wij bieden medewerkers de keuzen uit een zeer ruim assortiment van A-merk stadsfietsen, e-bikes, mtb's, racefietsen en speed pedelecs. Bijna iedere fiets kan geleaset worden. Op deze website vind je slechts een zeer kleine greep uit ons assortiment. Zodra je als werkgever een samenwerking met ons aangaat, ontvangen de medewerkers, die hiervoor in aanmerking komen een persoonlijke inlogcode voor ons systeem. Zo kunnen zij een keuze maken uit ons fietsassortiment, dat is afgestemd op het maximale bedrag en de afspraken die zijn gemaakt.

Vraag een gratis informatiepakket of demo aan
placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP Fietslease® is onderdeel van NFP Groep