Privacy statement

Man Met Baard

Cookieverklaring

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein (tekst)bestandje dat door je browser op je computer wordt opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Deze informatie kan bij je volgende bezoek naar ons worden teruggestuurd. Zo kan onze website je herkennen.

Waarom gebruiken wij cookies?
Cookies zorgen ervoor dat de website snel is en je onze website veilig kan bezoeken. De cookies zorgen er ook voor dat wij kunnen zien hoe de website wordt gebruikt en hoe wij onze website kunnen verbeteren.

Hoe kan ik cookies uitschakelen of verwijderen?
Je kunt ervoor kiezen geen toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. In de internetbrowser kan je ook instellen dat cookies geblokkeerd worden. Het verschilt per browser hoe je dit kan instellen, de meeste browsers geven hier uitleg over in de help-functie. Als je cookies blokkeert, kan het zijn dat onze website minder goed werkt.

Privacy statement

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij uw persoonsgegevens?
NFP Fietslease verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- het afhandelen van uw (aan)vraag.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
Wij hanteren de bewaartermijn van persoonsgegevens volgens de verplichtingen uit de archiefwet of andere van toepassing zijnde wetgeving. Indien er geen gespecificeerde bewaartermijn noodzakelijk is dan worden deze persoonsgegevens direct vernietigd wanneer deze niet meer noodzakelijk zijn voor het gespecificeerde doel.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, corrigeren of verwijderen?
Je hebt natuurlijk het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Wil je gebruik maken van het recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid? Stuur dan een gespecificeerd verzoek naar fg@nfp.nl. Om er zeker van te zijn dat jijzelf het verzoek tot inzage hebt gedaan, vragen wij om een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie de pasfoto MRZ (Machine Readable Zone: de strook met nummers onderaan het paspoort) zoals bijvoorbeeld het paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. NFP Fietslease zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken op het verzoek reageren. NFP Fietslease wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder; de Autoriteit Persoonsgegevens.

placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28

NFP FietsleaseĀ® is onderdeel van NFP Groep