Ik ben werknemer

Man Op Fiets

Fietsen voor minder dan een tientje per maand

Fietsen naar het werk is hot. En nu helemaal! Want vanaf 1 januari 2020 is de leasefietsregeling aangepast. Waar je voorheen bijvoorbeeld je gereden privékilometers moest bijhouden, mag je nu privé onbeperkt fietsen. In ruil daarvoor tel je 7% van de cataloguswaarde van de fiets bij je inkomen op. Voor minder dan een tientje per maand fiets jij dan op een (elektrische) leasefiets naar je werk. Tenminste, je werkgever moet dan wel deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde aanbieden.

Wat houdt het leasen van een fiets nu precies in?

Je kunt het het leasen van een fiets te vergelijken met het leasen van een auto. Alle kosten, zoals de aanschaf van de fiets, verzekering, onderhoud, service en pechhulp, zitten allemaal in een vast bedrag per maand (leasetermijn). Wanneer je werkgever regelt dat jij een fiets mag leasen via NFP Fietslease, dan betaalt je werkgever deze leasetermijnen. Het kan natuurlijk zijn dat je een bedrag in de vorm van een eigen bijdrage moet betalen. Maar dat bepaalt je werkgever. Het enige dat je hoeft te doen, is onbezorgd naar je werk fietsen.

Zeer ruim assortiment

NFP Fietslease heeft een zeer ruim assortiment van gewone fietsen, elektrische fietsen en speed pedelecs. Op deze website tref je een kleine greep aan uit ons assortiment. Maar je kan ervan uit gaan dat bijna iedere fiets geleaset kan worden. Gaat je werkgever een samenwerking aan met NFP Fietslease? Dan krijg je een persoonlijke inlogcode en kan je een keuze maken uit ons gehele assortiment.

Onderhoud van de fiets op de plaats waar jij wilt!

Elke fiets heeft natuurlijk onderhoud nodig. Bij NFP Fietslease kun je zelf aangeven waar en wanneer je het onderhoud van de fiets geregeld wilt hebben. Thuis of op je werk. Dat bepaal je helemaal zelf! Je krijgt overigens van ons een seintje wanneer je fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft.

placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP Fietslease® is onderdeel van NFP Groep