Wie heeft er verstand van fietslease?

Fietsenstalling
Nfp (1)

Help! Wie heeft er verstand van de fietsleaseregeling?

16 maart 2021

Fiets van de zaak, fietsplan, fietsleaseregeling. Veel werkgevers willen hun medewerkers stimuleren op de fiets naar hun werk te gaan, maar zien al snel door de bomen het bos niet meer door meerdere fiscale fietsregelingen en dito benamingen! Ook zorgt zo’n fietsregeling altijd voor een stortvloed aan vragen van het personeel. Hoeveel kost de regeling? Hoelang duurt ie? Hoe werkt het met onderhoud? Is de fiets verzekerd? Wat gebeurt er als m’n fiets wordt gestolen? Voor dit soort vragen heb jij als HR-manager helemaal geen tijd.

Vanuit fietsstad Heerenveen al 25 jaar ervaring in fiscale fietsregelingen

Wij zijn al 25 jaar werkzaam in de wereld van fiscale fietsregelingen vanuit ons hoofdkantoor in Heerenveen, fietsstad van Nederland. Ons kantoor ligt letterlijk naast de fabriek van twee grote fietsmerken: Batavus en KOGA. Hier startte in ‘95 Dijksma sr. zijn bedrijf Nationale Fiets Projecten, destijds een gat in de markt. In 2000 nam zijn zoon Bob Dijksma het over. Inmiddels is het familiebedrijf flink uitgebreid met ruim 37 mensen en verzorgen we fietsplannen en fietsleaseregelingen voor meer dan 5.000 bedrijven en instellingen in heel Nederland.

Mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Met onze jarenlange ervaring en servicegerichte instelling helpen we graag: hoe kun je het beste een fietsleaseregeling invoeren in je bedrijf? Regelmatig zitten we aan tafel, zowel bij grote als kleine bedrijven, en snappen wat er speelt op een HR-afdeling. Voor ons is de samenwerking geslaagd als een bedrijf met ons advies een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden aan hun personeel kan aanbieden, inclusief de leasefiets.

Helpdesk beantwoordt alle ingewikkelde vragen over de fietslease

Heb je interesse in een leasefietsregeling, dan kom je altijd terecht bij onze binnendienst. Daar wordt gekeken hoe de regeling het beste binnen een organisatie kan worden opgetuigd. En al die vragen van medewerkers? Die hoef je gelukkig ook niet zelf te behandelen, want daar is onze helpdesk voor. Alle vragen, je kunt het zo gek niet verzinnen, worden beantwoord.

Veel wind in Friesland!

Wij zijn een aanspreekpunt voor werkgevers die behoefte hebben aan informatie over leasefietsen en andere regelingen die te maken hebben met fietsen naar het werk. Ons familiebedrijf weet van de hoed en de rand. Zelf gaan we ook regelmatig met de fiets naar ons werk. Wel graag elektrisch, want in Friesland waait het vaak flink!

PS: wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag!

placeholder afbeelding

Postadres
Postbus 594
8440 AN Heerenveen
T. 0513 - 64 06 28
E: info@nfpfietslease.nl

NFP Fietslease® is onderdeel van NFP Groep